De meeste toezeggingsformulieren hebben we ontvangen. Fijn dat wij zoveel formulieren in ontvangst mochten nemen!

Er is € 112.000 toegezegd, wij zijn hier als College zeer verheugd over en bedanken u voor de toezeggingen. Een mooi bedrag, de muziek kan blijven klinken in de Open Hof!

Om u een beeld geven, dit is € 3.000 meer dan vorig jaar is ontvangen. We zeggen ontvangen, omdat er bijna ieder jaar een verschil is tussen het bedrag dat in februari wordt toegezegd en het bedrag dat aan het eind van dat jaar is ontvangen. Dit komt doordat er gemeenteleden zijn die een bedrag toezeggen, maar dit niet of niet helemaal betalen en er zijn ieder jaar mutaties: verhuizingen, uitschrijvingen en overlijden. Ieder jaar is het dus weer spannend of het toegezegde bedrag ook daadwerkelijk wordt ontvangen.

Zonder hulp van de trouwe vrijwilligers die de brieven wegbrengen en weer ophalen (soms meerdere malen op pad gaan, omdat ze gemeenteleden niet thuis treffen) zou de actie niet geslaagd zijn, ook jullie heel hartelijk bedankt voor de inzet!

Toch is er nog een klein aantal gemeenteleden waarvan we het toezeggingsformulier nog niet hebben ontvangen. Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest om het formulier in te vullen, dan kunt u dat alsnog doen en het naar ondergetekende, Commandeurslaan 19, 2223 AW in Katwijk sturen. Vindt u het makkelijker om uw toezegging per mail kenbaar te maken, dan is dat ook mogelijk. Dan stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. het toegekende bedrag, wijze van betalen, termijnen, uw naam en registratienummer. Of het toezeggingsformulier invullen, scannen en toevoegen als bijlage.