Een kerk is meer dan een gebouw, een kaars meer dan een lichtje. Een mooie traditie is met Pasen, behalve in de kerk, ook thuis een nieuwe Paaskaars te ontsteken. U wordt in de gelegenheid gesteld om een huispaaskaars te bestellen.  In de hal van de kerk hangt t/m zondag 31 maart een lijst met modellen en maten.

 

De reliëfs op de kaarsen, waar u uit kunt kiezen, zijn:

Brood en Wijn: Klassiek blauwgrijs kruis met beker, druiven en korenaren, symbolen van Brood en Wijn.

Verbondenheid: Klassiek rood kruis in combinatie met vier mensen, uitgevoerd in vier kleuren, onderling van elkaar afhankelijk en VERBONDEN in Christus de Heer.

Christus met lam: Realistisch reliëf verwijzend naar Lam Gods, de bijbelse naam voor Jezus Christus. Uitgevoerd in goud en bruin.

Chi-Rho kruis: Klassiek model kruis in de vorm van een P en een X. Chi en Rho (Grieks PX of Christus Monogram/Pax Christus = Vrede Christus). Deze versiering is in meerdere kleuren leverbaar.

 

Voor de nieuwe Paaskaars in de kerk hebben we gekozen voor reliëf Verbondenheid.

 

U kunt uw bestelling  invullen op het formulier in de hal.  Het is ook mogelijk de kaarsen te bekijken op de Facebookpagina van de Open Hof. Voor vragen kunt u terecht bij Linda Luijk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 4076088 (’s avonds),