Op 30 maart 1891 werd in Katwijk aan den Rijn een zelfstandige Gereformeerde Kerk gesticht. De Kerk droeg de naam Eben Haëzer: tot hiertoe heeft de Heer ons geholpen. Op 30 september 1972 kreeg de kerk haar huidige naam: de Open Hof. Deze naam is naar aanleiding van psalm 87 gekozen. Op 1 mei 2004 zijn de Nederlands Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Lutherse Kerk samen gegaan in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). De Protestantse Kerk staat voor betrokkenheid op God, op elkaar en op de wereld. De Open Hof kerk is een zelfstandige gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland

Het adres van het kerkgebouw met zalencentrum van de Gereformeerde Open Hof kerk is Rijnstraat 18, 2223 EE in Katwijk aan den Rijn. Hier worden de wekelijkse erediensten gehouden en vinden vele vormen van kerkenwerk en andere (maatschappelijk relevante) activiteiten plaats.

De koster van de Open Hof is:

Dhr. Henk van Egmond en zijn echtgenote            Huetingstraat 38             2223 BN

mevr. Nel van Egmond- van Starkenburg               071- 4028888 of        06 11223400

email:          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het gebruik van de zalen voor het kerkenwerk of voor de verhuur van zalen van de Open Hof voor andere activiteiten kunt u zich tot hen wenden.