De communicatiecommissie is er ter ondersteuning van de gehele Open Hof gemeente. Het doel is om de communicatie te verbeteren zowel binnen onze Open Hof als daarbuiten. De activiteiten worden geplaatst in het activiteitenrooster en op de Open Hof website www.openhofkerkkatwijk.nl. Uiteraard hebben we als commissie de inbreng van de gehele Open Hof gemeente nodig, dus graag alle activiteiten melden via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wilt u voor het plaatsen van informatie van een activiteit gebruik maken van een bepaalde krant of andere nieuwsmedia, laat het even weten. De juiste adressen en contactpersonen zijn bij de commissie bekend.

Contactpersonen: 

Marjolein De Jonge-de Vries   06 11224113
Ellie Guijt   071 3618368
Aad Wassenaar   071 4023566
Bram Minnee    


Open Hof Website

De website van de Open Hof dient als een van de mogelijkheden om elkaar van informatie te voorzien. Naast aankondigingen van activiteiten in onze kerk bevat de site onder andere informatie over de verschillende commissies binnen de Open Hof, foto’s en verslagen van gebeurtenissen binnen onze gemeente. Heeft u informatie m.b.t. een activiteit, foto’s van een bepaalde gebeurtenis in en om de Open Hof of andere interessante informatie, neem dan contact op met de redactie via onderstaand e-mail adres of met de communicatiecommissie.

Kijk voor het laatste nieuws op www.openhofkerkkatwijk.nl.

Indien men informatie op de website wil laten plaatsen of informatie op de website tegenkomt die niet meer actueel is, kan dit naar het redactieadres van de Open Hof website sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het daadwerkelijke vormgeven, aanpassen en toevoegen van nieuwe informatie aan de Open Hof website is een taak van de webmasters.

  

Nieuwsbrief 

Maandelijks verschijnt een digitale mailing, de nieuwsbrief. Hierin zijn voor de komende tijd, meestal zal dit voor een maand zijn, de activiteiten in en rond de Open Hof kerk te lezen. Dit zijn korte aankondigingen met verwijzing naar de Open Hof website en KerkContact. Aan- of afmelding voor de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.